VOCOlinc Smart VH1 párásító

Termékleírás

A MistFlow intelligens párásító és diffúzor kompatibilis az Apple Homekit, az Alexa és a Google Assistant szolgáltatásokkal. A termék hanggal is vezérelhető hangsegédeken keresztül, vagy a VOCOlinc és a Home alkalmazások többféleképpen történő felhasználásával 2,4 GHz-es Wi-Fi hálózaton keresztül.


A MistFlow szivárvány színskálával világítja meg otthonát, a hangulatának és az alkalomnak megfelelő színt az alkalmazásban vagy hanggal tudja kiválasztani. Az automatizálás segítségével időzítheti, hogy az indítás akkor történjen, amikor hazaér, kiválaszthatja a kívánt páratartalmat, fényhatásokat, vagy a párásítót hozzárendelheti a már meglévő szcenáriókhoz.
A MistFlow párásító hozzájárul a háztartás minden tagjának általános jóllétéhez, egészségéhez és alvásminőségéhez. A tartály térfogata és a párásító képességei miatt a VH1 ideális kiegészítő a közepes méretű helyiségekhez és irodákhoz, 40 m2-ig. A karbantartása és a feltöltése a termék tervezésének köszönhetően nagyon könnyű.

.

1 Köd:

Óvatosan érintse meg a ködáramlás intenzitásának beállításához (magas / alacsony).
Hosszan nyomja meg az időzítő beállításához (2h / 4h / 6h)

2 Háttérvilágítás:

Óvatosan érintse meg a háttérvilágítás be- / kikapcsolásához

Hosszan nyomja meg a szín megváltoztatásához

 

.

.

Gyári beállítások visszaállítása:

Nyomja meg és tartsa lenyomva a LIGHT és a MIST gombokat (a hűvös köd és a háttérvilágítás vezérlésére szolgáló gombok) 10 másodpercig, amíg a háttérvilágítás villogni nem kezd, majd világít. Ekkor a készülék párosítás módban van. A VOCOlinc vagy az Otthon (Home) alkalmazáshoz való csatlakozáshoz kövesse az utasításokat. A párosítási folyamatához 2,4 GHz-es Wi-Fi szükséges.

A csomag tartalma

  • VH1 MistFlow Smart Humidifier intelligens párásító,
  • felhasználói kézikönyv

Technikai paraméterek

Áramellátás: 220-240V AC 50Hz (EU)
Üzemi hőmérséklet: 1-40 °C
Teljesítmény: 30W
Víztartály kapacitása: 2,5L
Kézi gombok Light/Mist (Háttérvilágítás és köd)
Köd áramlási szintjei:

Magas / alacsony (Gomb)

1-5 (VOCOlinc APP) 

Wi-Fi: 2,4 GHz
Podsvícení: RGB szivárvány spektrum
Alapszoftver frissítés: VOCOlinc app
LED kijelző: be / ki, ködáramlás szint (alacsony / magas)
Tápkábel hossza: 150 cm 
Termék mérete: 180x180x285 mm
Tömeg: 1,1 kg
A szoba maximális mérete: 40 m2

 

Alapszoftver frissítés

A legjobb felhasználói élmény érdekében javasoljuk, hogy hajtsa végre az alapszoftver frissítéseket minden VOCOlinc eszközön, amikor a frissítések rendelkezésre állnak.

A frissítéshez kövesse az alábbi lépéseket:

Nyissa meg a VOCOlinc alkalmazást, tartsa lenyomva az eszköz ikont a fő termékoldalra való belépéshez, keressen rá az "Alapszoftver frissítés" kifejezésre, és amikor a rendszer kéri, kattintson a "Frissítés" gombra.

Az alkalmazás csak a jelenleg hatótávolságon belül lévő eszközökhöz kínál frissítést, amelyekhez elérhető az alapszoftver frissítés. Fontos, hogy a VOCOlinc alkalmazás fusson, amíg be nem fejezi az eszköz frissítését. NE minimalizálja vagy zárja be az alkalmazást, amíg a frissítés sikeresen be nem fejeződik.

Figyelmeztetés:

A keletkező köd mennyisége és intenzitása a víz típusától, a víz mennyiségétől, a páratartalomtól, a hőmérséklettől és a légáramlástól függően változik. Ezért az intenzitás finom különbségei nem tekinthetők hibának. Csak 100% -ban természetes, vízben oldódó illóolajok használatát javasoljuk. Egyéb vegyi adalékokat, aromákat vagy szennyeződéseket tartalmazó olajok károsíthatják a berendezést. Mielőtt másik illóolajra cserélne, először tisztítsa meg a víztartályt.

Víz szivárgás:

Ha a készülék használat közben felborul, kövesse az alábbi utasításokat a készülék
károsodásának elkerülése érdekében:

1. Húzza ki a készüléket, és távolítsa el a fedelet.
2. Engedje ki a maradék vizet a víztartályból.
3. Óvatosan rázza le a vizet a készülékről, majd hagyja a készüléket legalább 24 órán át
alaposan száradni.

Karbantartás:

Folyamatos ciklus után vagy 3-5 napos használat után tisztítsa meg a készüléket az alábbi
utasítások szerint:

1. Húzza ki a készüléket, és távolítsa el a fedelet.
2. Öntse ki a maradék vizet a tartályból.
3. Tisztítsa meg a készüléket meleg vízzel (adjon hozzá néhány csepp mosogatószert), majd óvatosan törölje meg száraz ruhával.
4. Ne használjon savas vagy enzimes tisztítószereket, mert veszélyes anyagok szabadulhatnak fel a berendezés újraindításakor vagy meghibásodás esetén. Ügyeljen arra, hogy enyhe mosószert használjon.
5. Ha hosszú ideig nem használja a párásítót, ürítse ki a vizet a tartályból.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Bejelentkezés